Jokic nagyra tartja Curryt

Fotó: YouTube - NBA on Fire

Stephen Curry könnyebb sérüléssel küszködik, ami miatt továbbra is kétséges, hogy pályára léphet-e csapata első mérkőzésén a Denver ellen az NBA rájátszásában. Nikola Jokic nem bánná, ha a szupersztár hiányozna a Golden State Warriors kezdőjéből, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem foglalkozik a hírekkel, és arra készül, hogy Curryvel kell farkasszemet néznie.

Stephen Curry még márciusban szenvedett könnyebb sérülést a bal lábán, amelynek következtében kénytelen volt kihagyni csapata soron következő 12 meccsét. Habár a Golden State Warriors mindent megtesz, hogy az amerikai szupersztár készen álljon a Denver elleni mérkőzésre, egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés Curry szerepeltetéséről.

Jokic nagyra tartja Curryt

Nikola Jokic januárban úgy nyilatkozott, hogy Stephen Curry játéka és technikai tudása nyűgözi le a leginkább a jelenleg is aktív NBA-sztárok közül. A Joker becenévre hallgató szerb kosárlabdázó, aki nem mellesleg az idei MVP-cím egyik legnagyobb várományosa, most azt is elárulta, hogy szemernyit sem változott a véleménye, továbbra is Curryre tekint legnagyobb veszélyforrásként.

„Kétségtelenül Steph Curry az” – felelte Jokic a Sports Illustrated kérdésére, mely arra vonatkozott, hogy kitől tart a leginkább az NBA szupersztárja közül. „Nagyjából mindenkinek ezt mondom. Ha nem szereted nézni, ahogy játszik, akkor valószínűleg egyáltalán nem szereted nézni a kosárlabda sportot.”

„Olyan színtiszta tehetséggel játszik, hogy néha azon kapom magam, hogy azt gondolom: ’Nézd, mit csinál ez a srác’. De Istenem, a dobásai csak úgy hullanak befelé. Olyan messziről lövi rá, hogy úgy érzem, az én dobásaim nem is érnének el ilyen messziről (a gyűrűig).”

All Star-gála – Jokic és Curry egy csapatban

A Denver 48 győzelemmel és 34 vereséggel zárta az alapszakaszt, míg a Golden State Warriors 52-30-as mérleget tudott felmutatni. Előbbi a nyugati főcsoport 6., míg utóbbi a 3. helyen zárt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

morant
Hatalmas mérkőzést hozott a Minny - Memphis párharc ismét, otthon nyertek Moranték elképesztően szoros végjátékban!
GSW nyert lepattano.hu
Jokic elképesztő formában játszott, de ez sem volt elég a Poole vezette GSW ellen (videó)
Két meccs után: GSW dominancia, 1-1 a Memphis-Minnesota! Melyik két csapat találkozhat a konferencia elődöntőben?
Bulls - Bucks - lepttano.hu
DeRozan ismét MVP-formában játszott, Giannisék bánták, 1-1 a párharc állása! Portis és Middleton is kiállni kényszerült sérülés miatt
Tatumék nyertek - lepattano.hu
Durant gyengén játszott, Irvinget durván kifütyülték, Tatum pedig szépen osztogatta a labdát
Irvinget megbüntették lepattano.hu
Kyrie Irvinget megbüntették, ennyit ér egy bemutatás a Celtics-fanoknak
Kikapott a Suns - lepattano.hu
Dupla bukó a Suns oldaláról, D-Book parádézott, majd lesérült!
Morant
Vissza tud-e vágni a Grizzlies, vagy lehet, hogy a Wolves mégsem előre ivott a medve bőrére?
Curry visszatért lepattano.hu
Sima meccsen nyert a 76ers, a Mavs visszavágott a Utah-nak, Curry a padról beszállva 34-et szórt
Irving bemutat - lepattano.hu
Irving: Ha azt kiabálják, hogy 'b*szódj meg', akkor ezt kapják vissza

Hirdetés