Komoly betegséget jelezhet a jobboldali fájdalom az alhasban

Bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom. A kezek rheumatoid arthritis kezelése

Gyomor- és bélfájdalom, gyakori fájdalmas vizelés. További tünetek: folyás illetve vérzési rendellenességek. A laboratóriumi leletekben: magas vérsejtsüllyedés és fehér vérsejtszám. Alkalmazása idős, vagy máj- és vesekárosodásban szenvedő betegekben Feltétlenül beszéljen kezelőorvosával az Etrixenal tabletta szedése előtt, mivel az Ön adagja mindenképpen alacsonyabb, mint felnőttek számára ajánlott.

Ha az előírtnál több Etrixenal tablettát vett be Azonnal jelentkezzen kezelőorvosánál vagy a kórházi ügyeleten, ha az előírtnál több Etrixenal tablettát vett be.

Vigye magával a gyógyszer csomagolását is. Ha elfelejtette bevenni az Etrixenal tablettát - Ha elfelejtett bevenni egy tablettát, folytassa a gyógyszer szedését a következő esedékes időpontban, a szokásos adagban.

Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Az olyan gyógyszer szedése, bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom amilyen az Etrixenal tabletta is, összefüggésbe hozható a szívinfarktus ún. A legfontosabb mellékhatások, melyekre figyelni kell: Hagyja abba az Etrixenal tabletta szedését és keresse fel kezelőorvosát, ha az alábbi tüneteket észleli, mert előfordulhat, hogy azonnali beavatkozásra van szükség: Súlyos gyomor- és bélrendszert érintő probléma tünetei lehetnek az alábbiak: Nem gyakori betegből kevesebb, mint 1esetben fordulhat elő : - Vért, vagy kávészemszerű csomókat tartalmazó hányás, ami a gyomorvérzés tünete.

Ennek tünetei közé tartozik a gyomorrontás, hasi fájdalom, láz, hányinger, hányás, bélelzáródás. Ritka betegből kevesebb, mint 1 esetben fordul elő : - A hasnyálmirigy működési zavarai, melynek tünetei a súlyos gyomorfájdalom, ami a hátra is kisugárzik. Az allergiás reakciók tünetei az alábbiak: Ritka betegből kevesebb, mint 1 esetben fordul elő : - A torok, az arc, a kezek és a lábak hirtelen duzzanata.

ahol a könyökízület ízületi gyulladását kezelik

Ha tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt, fűszereset, füstöltet eszem, akkor botrányosan megnő a pocakom. Kérem ha tud javasoljon valamit! Tisztelettel N. Mónika Tisztelt N. Történt-e vizsgálat laktóz intoleranciára hidrogén kilégzési tesztaz endoszkópiák során szövettani mintavétel a nyombélből és vérvétel lisztérzékenység irányába?

Áprilisban állapítottak meg nálam gastro-oesophagealis refluxot, oesophagitisszel. Azóta túl vagyok egy 4 hetes, 40 mg-os Esomeprazol kúrán, teljesen eredménytelenül. Most sikerült november végén visszajutnom a gasztroenterológus orvosomhoz, aki közölte, hogy a 4 hét az semmire sem elég, minimum 8 hetes kúra kell.

Ezért előírt egy 4 hetes napi 2x40mg-os és utána egy 8 hetes napi 1x40 mg esomeprazol kúrát. Kissé szkeptikus vagyok ennek a kúrának az értelmében. Félek, ez a tetemes gyógyszer mennyiség több kárt okoz majd, mint amennyit használna az első kúrát figyelembe véve. Kérem, nyugtasson meg, hogy félelmeim alaptalanok. A protonpumpa gátló kezelés javasolt hossza a panaszoktól is függ. A 12 hetes kezelés teljesen megszokott, annak ellenére, hogy a reflux betegség típusos panaszai a jól beállított protonpumpa gátló kezelésre napok alatt megszűnnek.

ízületi kenőcs készítmények

Ha egyáltalán nem enyhítette panaszait a gyógyszeres kezelés, akkor érdemes elgondolkozniuk gasztroenterológusával, hogy mi lehet ennek az oka pl. Reflux betegséget állapítottak meg nálam, de gyomortükrözésem még nem volt. Omeprazolt szedek 4 hete, a savas érzés megszünt, de amikor nyelek, olyan érzésem van, mint amikor valaki hurutos és az a valami állandóan ott mocorog. Rendkívül idegesítő. Ön szerint várjak még türelemmel, elmúlhat ez még ha tovább szedem a gyógyszert?

Üdvözlettel: Z. Katalin Tisztelt Z. Ha Ön elmúlt éves és ez a megmaradt kellemetlenség idegentest érzés, nyelési nehézséget okoz, falatelakadás érzésével jár, akkor ne halogassa a gyomortükrözést gastroscopiát vagy felső panendoscopiát, ami a nyelőcső, a gyomor és a nyombél endoszkópos vizsgálatát jelenti.

Ellenkező esetben várhat még az endoszkópiával. Tudni kell azt is, hogy ami ennyi idő alatt nem szűnt meg omeprazol mellett, az kis eséllyel fog változni. Másrészt minden reflux betegnek legalább egyszer életében javasolt az endoszkópos vizsgálat. Péter Zoltán Tisztelt Doktor ùr! Bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom urea C13 Helicobakter szűrésen voltam. Az eredmény kétes lett, ezért megismételték.

Az eredmény ismét kétes lett. Most gyomortükrözésre akarnak küldeni, de én nem szeretném. Nem értem miért nem tudjàk a kilégzéses tesztből kimutatni? Ultrahangal nem lehetséges megnézni?

Tisztelettel: Tünde Tisztelt Tünde! Néha kétes lesz az eredmény. Más módszer is van a Helicobacter pylori kimutatására, nem csak a kilégzési teszt és a gyomortükrözés. A kérdés az, hogy tényleg szűrővizsgálat volt-e vagy valamilyen panasza is van. Ezeknek alapján, az Ön korának figyelembevételével, kell a gasztroenterológusnak és Önnek közösen választani a lehetőségekből.

Naponta legalább x rohannom kell a wc-re. Olyan, mintha hasmenésem lenne. Az első pár másodpercben olyan, minta pisilnék, víz távozik, utána rengeteg levegővel a vér jön. Élénk piros. Rendes széklet naponta 1x van, de akkor is jön vér, a wc papíron csak vért látok.

Korábban voltam proktológián, ahol azt írták hogy a végbél alsó szakaszának nyálkahártyája gyulladt. A vérképem nem mutatott gyulladást. Volt széklettenyésztés, eredménye negatív. Mivel terhes vagyok, vastagbéltükrözésre nem merek elmenni, biztos nem tesz jót a babának. Mi lehet ennek az oka? Nem fáj soha semmi, sem a hasam, sem a végbél. Köszünüm válaszát Tisztelt Asszonyom! Keressen fel személyesen egy gasztroenterológust, hogy részletesen meg tudja beszélni panaszát és a lehetőségek közül jól tudjon választani.

Mikor Pentasa kúpot használok elmúlik de mikor abbahagyom rögtön visszagyullad. Mit tegyek? Előre is köszönöm válaszát Üdvözlettel: P. Gáborné Tisztelt P. Az is elfogadható megoldás, ha a Pentasa kúpot rendszeresen használja, de más hatóanyagra is váltani lehet.

Bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom, Hasi fájdalom - bélfájdalom - Patika Magazin Online

Ezt a gondozását végző gasztroenterológus tudja leginkább megmondani, aki ismeri az Ön betegségének kiterjedését, aktivitását, eddigi gyógyszeres kezelések eredményességét stb.

Anyukám halála óta van refluxom, hat éve. Vannak tünetmentes éveim de a tavasz, az ősz és a stressz mindig előhozza. Nem voltam még gyomortükrözésen soha. A tüneteim most gyógyszer ellenére is megvannak. Emelt adag Esomeprazolt szedek napi háromszor. Lassan fontolgatom a gyomortükrözést. Nagyon félek hogy Barrett nyelőcsövem lesz és meghalok rákban.

Még csak 32 éves vagyok. Ön szerint fennáll a rák esélye nálam? Valamint Ön szerint érdemes altatásban végezni a gyormortükrözést?

Nyak és váll oldása! Átmozgatás és nyújtás a merevség lazítására - jóga gyakorlás

Tisztelettel, B. Katalin Tisztelt B. Minden reflux betegségben szenvedőnek legalább egyszer javasolt gyomortükrözést végezni, többek között a Barrett-nyelőcső keresése céljából és nem feltétlenül rosszindulatú daganat lehetősége miatt, aminek az Ön életkorában elhanyagolható a valószínűsége. Ha a gyógyszeres kezelés nem hat a várt módon, az is egy érv a gyomortükrözés mellett. Ha nagyon fél a gyomortükrözéstől, akkor kellemes meglepetés lehet az altatásban végzett vizsgálat, de tudni kell, hogy ennek költségei és valamelyest nagyobb kockázata van.

Tisztelettel dr. Péter Zoltán Kedves Doktor úr! Tegnap gyomortükrözés után írta fel a gasztroenterológus a Rabyprexet. Lehet mellékhatása, hogy a mai első reggeli szem beszedése után estére szédülök? Köszönöm válaszát: Kriszti Kedves Kriszti! Ha feltétlenül indokolt a protonpumpa gátló szedése, akkor egy másikra kellene váltani.

Crohn beteg vagyok már 10 éve, most hagynám abba a napokban a Medrolt 4mg. Maximum 1,5 hónapig szedtem. Azt tapasztaltam mikor nagyobb adagban szedtem kb 2 hete, akkor sokkal jobb volt a székletem is és a közérzetem is. Lehet a Medrolt emelni, úgy, hogy nap múlva elhagynám teljesen?

Nem ártok vele a Crohn-nak? Mennyivel lehetne emelni?

A fájdalmas haspuffadás okai

Babát tervezünk a párommal Nem befolyásolja a Medrol szedése a magzatot? Üdvözlettel: Zsanett Kedves Zsanett! Ha igaza van abban, hogy meg kell emelni a szteoid adagját Crohn-betegsége miatt, akkor ne számítson arra, hogy nap múlva abbahagyja.

Lehet szteroid mellett terhességet kihordani, de terhesség alatt a Crohn-betegség kezelése szoros gasztroenterológiai kontrollt igényel. Megállapították, hogy kb. Refluxom is van, de azzal nincs különösebb problémám. Mostanában azt tapasztalom, hogy étkezésnél, bár igyekszem lassan és kevesebb adagot enni, a gyomorszájnál mintha megállna az étel és olyan rosszullét jön rám, hogy le kell feküdjek egy pár percre.

Ha nagyon erős ez a fájdalom utána a székletem fekete. Azt szeretném megtudni, hogy vérezhetek-e ettől a gyomor felé, és szükséges-e ezt a sérvet megműteni. Válaszát várom köszönettel: Szilvia Tisztelt Szilvia!

mit csináljak ha fáj a térdem

Ha panaszának fennállása óta nem volt gyomortükrözése, akkor keresse fel gasztroenterológusát, mert a panaszok alapján fennáll a gyomortükrözés javallata. A gyomortükrözés eredménye alapján lehet megválaszolni kérdését. Mire tippel Doktor Úr? Edina Tisztelt Edina!

Érdemes lenne gasztroenterológiai rendelésre elmenni, mert könnyen lehet reflux betegsége. El kellene dönteni, hogy legyen-e gyomortükrözése vagy gyomortükrözés nélkül gyomorsavtermelést gátló gyógyszeres kezelést kezdeni. Szeretnék antireflux műtéttel kapcsolatban kérdést feltenni. A közeljövőben fogják elvégezni nálam reflux betegségem miatt amit a gyógyszeres kezeléssel nem tudtak kezelni. A gasztroenterológusom szerint 40 évesen fiatal vagyok hozzá hogy ezzel együtt éljek.

Nálam az alaptünet a rendszeres és intenzív köhögés a melkasi szorítás, rekedség, torokfájás és az állandó gombócérzés valamint ez a valami ami folyton föl-le mozog a nyelőcsőben de a számba nem érkezik vissza.

a könyökízület betegségei

Viszont szinte folytogat. Szerencsére gyomorégésem nem intenzív. Ami aggaszt az a nyelési nehézség. Vagy amit mindenki emlitett a drasztikus fogyás. És hogy az evés és a nyelés már soha nem lesz ugyanaz. Kérem írja meg nekem mire számítsak és hogyan lehet ezt "túlélni" normális körülmények közt.

Sajnos erről a gasztroenterológusom nem tájékoztatott csak annyit közölt hogy a műtét után az állapot javulást hoz.

Sajnos az antireflux műtétet követően valóban lehetnek kellemetlenségek. Az antireflux műtétet egy alapos kivizsgálás előzi meg, melynek alapján eldönthető, hogy indokolt-e a műtét, illetve várható-e javulás a műtéttől. Azt javasolom, hogy bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom részleteket és az összes műtéttel kapcsolatos kérdését azzal a gasztroenterológus sebésszel beszélje meg, aki a műtétet fogja végezni.

Üdvözettel dr. Egy pár hete gluténmentesen étkezem, kicsit csökkentek a panaszok, de nem szűntek meg teljesen. Az orvos szerint a gerinc okozza, de belül a bélben fáj, szinte szünet nélkül tompán. Nagyon félek a kolonoszkópiás vizsgálattól, már kétszer voltam, nem merem újra vállalni.

Válaszát köszönöm. Ha 6 év telt el a polyp eltávolítása óta, azóta nem volt vastagbéltükrözése és most ezek a panaszai vannak, akkor keresse fel gasztroenterológusát vastagbéltükrözés céljából.

Ha ennyire tart a kolonoszkópiától, akkor végeztesse el bódításban, altatásban. Péter Zoltán Tisztelt Dr. A problémám 2 évvel ezelőtt kezdődött, véres széklettel, melyről béltükrözés után kiderült, hogy belső aranyér okozza. Sajnos mostanában rosszullétek gyötörnek főképpen este. Hirtelen tör rám melegem lesz, rossz közérzetem lesz, a gyomrom görcsölni kezd, a hasam felpuffad, diszkomfort érzéssel társul, a beleim elkezdenek zuborogni, majd laza emésztetlen székletem lesz.

Bélfájdalom

Gyakran gyötör migrénes fajfájás,mely kíséretében rengeteg sárga vizet hányok ki. Máskor reggeli hascsikarásra ébredek és nagy mennyiségű laza emésztetlen széklet távozik. Orvostól orvosig járok, gasztroenterológusok, pszichiáter, mindenféle vizsgálaton átestem, reflux, sok gyomnosav és irritábilis bél szindróma IBS a diagnózis.

Az ön véleménye szerint mi lehet ez? Éva Tisztelt S. Ennyi információ alapján nem lehet diagnózist felállítani. Néha nehéz a panaszok okát kideríteni. Ha a gasztroenterológusok véleménye nem egyezik, akkor érdemes lehet még más gasztroenterológus tanácsát is kikérni, úgy hogy az összes leletét át tudja nézni.

Próbáljon a lakóhelyéhez közel olyan gasztroenterológust találni, aki hasmenéses betegségekkel foglalkozik.

Panaszaim kb. Először feljött a gyomorsavam és fájt a mellkasom. Csináltak EKG-t, ami teljesen rendben volt, azt mondták gyomorsav. Erre kaptam savlekötőt, amitől kb. Erre kaptam Venter granulátumot, amely elmulasztotta ugyan, de pár nap múlva oroszországi üdülőhelyek artrózis kezelésére gyomorgörcseim lettek.

Ezzel kórházban is voltam egy napot. Csináltak vér-vizelet vizsgálatot, hasi UH-t. Mindegyik negatív lett. Elküldtek gyomortükrözésre, azt mondták lehet reflux vagy bélfertőzés. A savlekötőt még reggelente eszem, gyakran van hányingerem, valamint bal oldali hasi fájdalmam.

Érdeklődnék, hogy egy propolisz kúrát érdemes lenne-e megcsinálnom, valamint mire tippel a Doktor Úr? Leírása alapján panaszait okozhatja reflux betegség. A gyomortükrözést is lehet választani természetesen, ezzl több információ nyerhető, min a kilégzési teszttől. Szerintem beszélje meg ezeket a lehetőségeket gasztroenterológusával és közösen válasszanak. Feleségemnek proctitis ulcerosa betegsége van. A legutóbbi fellángolás nagyobb mérvű volt, mint a korábbiak és a tünetek is erőteljesebben jelentkeztek.

Vastagbéltükrözés azt állapította meg, hogy továbbterjedt a betegség és sajnos már a vastagbél is érintett. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen módon lehetne elérni, hogy Feleségem hosszabb időre évekre-évtizedekre is tünetmentessé válhasson? Továbbá nagyon érdekelne Doktor Úr véleménye a tekintetben, hogy kizárólag a hagyományos "protokollok" szerinti bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom kezelés kúp, tabletták, szteroid, később akár immunrendszer-gyengítő, stb.

Attila Tisztelt Attila! Sajnos előfordul, hogy kezdetben csak a végbelet érintő colitis ulcerosa proctitis ulcerosa később a vastagbél felsőbb szakaszaira is kiterjed.

a térd meniszkuszának trauma tünetei

A tünetmentesség fenntartására csak a gyógyszeres kezelésekkel kapcsolatban vannak megbízható adatok. A gyógyszeres kezelés vezetése gasztroenterológus feladata és sajnos nincs garancia a fellángolások elkerülésére. Fontos a megfelelő életmód, életvitel, táplálkozás is. A bizonyítékokon alapuló orvosláson kívül eső alternatív módszerek között is van amelyiket meg lehet próbálni, de azt javaslom ezzel kapcsolatban mindig kérjék ki a gondozást végző gasztroenterológus véleményét is.

Édesapámat 2 hete vittem kórházba sárgaság miatt. Először epekő volt a diagnózis. Azóta elvégezték nála az ERCP vizsgálatot de epevezeték szűkülete miatt nem volt eredményes. Majd májbiopsziát végeztek de a szükületet itt sem tudták átjárni.

Azt mondták, hogy epevezeték daganat ami lehet hogy a májat is érinti. Érdeklődnék, hogy milyenek a gyógyulási esélyei ill. Gyerekkorában már volt sárgasága ha ez lényeges. Előre is köszönöm válaszát: Tisztelt Kérdező! A gyógyulási esélyek csak a műtét után mondhatók bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom. Az alternatív gyógymódokat csak az orvosi kezelés kiegészítéseként javasolom.

Péter Zoltán Kedves DoktorÚr! A párom ERCP vizsgálatát követően acut hasnyálmirigy gyulladás alakult ki, elfelejtették a megkezdett antibiotikumot adni a Kórházban!? Az ERCP során egy 5 cm-es stentet kapott. A zárójelentésben az áll, hogy ezt 3 hónap múlva el kell távolítani, addig keressen sebészt aki elvégzi az epehólyag eltávolítását. Kérdésem az lenne, hogy amennyiben elvégzik az epehólyag műtétet és 3 hó múlva kikerül a stent, hogyan zárják le az epeutat?

Nagyon szépen köszönöm a válaszát!!!! Üdvözlettel: Éva Kedves Éva! A válaszhoz tudni kellene, hogy miért helyezték be a stentet és melyik vezetékbe epeút vagy hasnyálmirigy vezeték. Azt a gasztroenterológust kellene megkérdezni, aki az ERCP-t végezte. Érdeklődni szeretnék, hogy mi okozhatja a párom problémáit. Gyakori a széklete, amely elég laza. Gyakran érez köldöktáji görcsöket, észrevételem szerint inkább tejtermék majonéz, sajt, tejföl stb fogyasztása után kb.

Ezek a tünetek utalhatnak vékonybél problémára? Tisztelettel: Nikoletta Tisztelt Nikoletta! Keressenek fel egy gasztroenterológiai rendelést. Panaszai alapján tejcukor laktóz intolerancia és lisztérzékenység coeliakia irányába kellene először vizsgálni. Ezek után kellene eldönteni, hogy szükséges-e további gasztroenterológiai kivizsgálás vagy sem. Gyomorszáj tájékomon hónapok óta fájásaim vannak! Ha eszek kb egy két órára elmúlik, de utána megint fáj. Sajnos éjjelente is. Háziorvosnál is voltam, de csak Normafloret irt fel!!

És van mikor a torkomban égető érzést érzek! Mi lehet a bajom? Panaszai hátterében leginkább nyombélfekély, reflux betegség bélfájdalom tünetei ízületi fájdalom. Ha 40 évesnél fiatalabb, akkor első lépésben nem kell feltétlenül gyomortükrözést végezni.

Keressen fel egy gasztroenterológust. Laktóz érzékeny vagyok, amelyet két éve állapítottak meg, és erre Lactase rágótabblettát szedek. Sajnos a panaszaim nem múltak el. Bal bordám alatt érzek puffadást minden étkezés után. Kipróbáltam több puffadás elleni tablettát espumisan, stompax, de sajnos nem segítettek. Teltségérzetem van kevés étel fogyasztása után is, kiver a víz és rosszul érzem magamat. Szeptemberi MR enterografia negatív.

Válaszát köszönöm szépen! Lehet csökkent vasbevitel diétahibafelszivódási zavar is. Ha volt colonoscopia, az MR enterographia vizsgálta a vékonybelén sem talált eltérést, továbbvizsgálni nem kell, inkább pótolni a vashiányt.

Méhnyakrák alternatív kezelése

Én mondtam neki én nem iszok alkoholt erre azt mondta ő sem! Van valami teendő ezzel a máj megnagyobbodásal a Tigiceridem 4,7 a többi vèrkèp eredmènyem jó!

Hallottam a Mária tövis kapszularól lehet szedni! Sok a gyomorsav is most èrzem kb 3 hete Tacildot szedek ez jó? Májnagyobbodását valószínűleg a magas vérzsirok okozta elzsírosodás váltotta ki.

Triglyceridjét kellene csökkenteni. Gyomorsav mérséklésére a Talcid, májvédelemre a máriatövis is megfelelő.

Termèszetes e ebben a korban, vagy vernyomàscsökkentő szedèse vàr ràm? A klimax sokféle kellemetlenséggel járhat, de az ilyen magas vérnyomáskiugrással foglalkozni kell. A làbujjaim èrszükűletessek szedek rà 3×1 trentalt de a panaszok most erõsebbek sõt a talpam kèk lila a kispàrnàcskàm is fàj.

Lehet e ez raynaud?? Ég viszket paràzslik fàj. Jàràs nehèzkes. Vàlaszàt kõszõnõm.

fájdalom a váll és a nyak ízületeiben

Keressen fel egy angiológus, aki segít a terápia beállításában Üdvözlettel: dr. Feltétlenül forduljon kezelőorvosához, ha nem érzi magát jobban, vagy esetleg az állapota rosszabbodott hét nap után ha a gyógyszert fájdalom csillapítására használjavagy három nap után ha a gyógyszert lázcsillapításra használja. Felnőttek és 16 év feletti serdülők A javasolt dózis egy tabletta óránként. Alkalmazható kezdődózisként két tabletta, majd ezt követően 12 óra múlva vehető be a következő tabletta.

Naponta legfeljebb három tablettát szabad bevenni. Idősek, máj- vese és vagy szívbetegségben szenvedők A dózis rendszerint alacsonyabb, mint a felnőtteknek javasolt. Idős betegeknek konzultálniuk kell kezelőorvosukkal.

Alkalmazása gyermekeknél és serdülőknél Az Apranax Dolo alkalmazása nem javasolt gyermekeknek és 16 év alatti serdülőknek.

Ha az előírtnál több Apranax Dolot vett be Forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez, ha több tablettát vett be, mint amennyit kellett volna. Ha elfelejtette bevenni az Apranax Dolot Ha elfelejtette bevenni egy tablettát, vegye be a következő adagot, amint eszébe jut, hacsak nincs már közel a következő adag bevételének ideje.

Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott tabletta pótlására. Ha idő előtt abbahagyja az Apranax Dolo szedését Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

  • Növeli az állóképességű táplálkozást
  • Csípő fájdalom a sérülés után
  • A belgyógyászat során a belsőszervek kóros elváltozásaival, kivizsgálásával foglalkozunk.
  • Fotó: gettyimages.
  • Hasi fájdalom - bélfájdalom - Patika Magazin Online
  • Hosszas vizsgálódást követően végül a speciális laboratóriumi vizsgálatok élesztőgombák, Candida albicans és Candida glabrata masszív telepeit mutatták ki a szájból, a bélből és a hüvelyből, a vérből pedig Candida elleni antitestek felszaporodását.
  • Trombózis tünetei képekkel