HIRDETÉS A LEPATTANO.HU-N

Kosárlabda-hírek az NBA-ből, a hazai- és nemzetközi bajnokságból, érdekességek aktív pályafutásukat teljesítő és visszavonult sztárokról, vitaindító témák, statisztikai kimutatások, napi beszámolók – a teljesség igénye nélkül a Lepattano.hu híroldal ezeket a tartalmakat ajánlja nap mint nap az olvasói figyelmébe.

Célunk: Magyarország első számú kosárlabdázással kapcsolatos tartalomgyártójává kívánunk válni

A Lepattano.hu igényes, minőségi cikkek írásával, naprakész tartalmaival köti le a kosárlabda-rajongók érdeklődését: hírek, kimutatások, érdekességek, exkluzív interjúk, statisztikai összevetések, mindezt prémium minőségű fotókkal illusztrálva.

A Lepattano.hu valamennyi jelentős kosárlabda-eseményről beszámol, míg a fő fókuszban az NBA és a Magyar férfi kosárlabda-bajnokság szerepel. A profi ligákon túl az olvasók betekintést nyerhetnek a streetball világába, továbbá alkalmanként a sportággal kapcsolatos egyéb, akár ruházati, akár más nem szorosan kosárlabdázáshoz köthető hírekről is kaphatnak információkat.

Vízió: A kosárlabdázás legyen mindenkié, a tiéd is!

A híroldal tartalomgyártói között sokat tapasztalt, újságírói múlttal rendelkező szerkesztők és írók dolgoznak, akik szívügyüknek tekintik a kosárlabdázást. Potenciális célközönségünk 1.000.000 főt tesz ki; Magyarországon a feltörekvő generációk sportág iránti szeretete a közösségi média térnyerésével megsokszorozódott.

Hirdetés: A Lepattano.hu csakis ellenőrzött, a weboldal tartalmával összeegyeztethető, gondosan válogatott hirdetési kérelmeket fogad el. Minőségi tartalmak mellé minőségi bannerhirdetések elhelyezésére, valamint szponzorált cikkek közzétételére van lehetőség. Minden esetben alapos vizsgálat előzi meg a megállapodást, és amennyiben az oldal alapítója és szerkesztői úgy találják, hogy a hirdető eszmeisége, reklámozott terméke nem illik a profilba, abban az esetben elutasíthatják a megkeresést.

A Lepattano.hu jelen van a közösségi médiában, növekvő követőbázissal rendelkezik, mely rohamos ütemben fejlődik.

Ha többet szeretne megtudni, és érdekesnek tartja az együttműködési lehetőséget, különböző médiacsomagainkról szívesen adunk tájékoztatást. Ehhez kérjük, töltse ki alább az űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Üzenet küldése